Käytätkö rajattuja nippoja oikealla tavalla?

Top Design Natalia Vodianova oli kommentoinut yleisönsä edessä Lontoon 2012 Vogue -juhlissa, jossa sanottiin, että “on paljon parempi olla laiha kuin rasva”.
Laihajen asujen käytöstä rajattujen viljelyjen viljelykasvatuslaitteiden tyypissä, rajatut T-paitot, rajatut housut, rajatut farkut ovat niin näkyviä, että se melkein imee kaikkia. Etkö halua käyttää sitä oikealla menetelmällä ja olla rakastettu? Tarkastakaamme miten.
[Lue myös: tarkalleen kuinka käyttää satopäätä!]

Rajatut housut
On menetelmiä, joissa voit tehdä rajatut housut näyttämään erittäin tyylikkäältä. Täydellisen parin saaminen on yksi niistä. Sellainen, jolla on täydellinen istuvuus, pituus ja tyyli hahmojen houkuttelemiseksi. Täällä on joitain vinkkejä tarkalleen kuinka käyttää rajattuja housuja sekä näyttää upealta, ei flabilta.
Oikea pituus – tämä on ensimmäinen asia, jota vaadit etsimään parista rajatuista housuista. Ihannetapauksessa rajattujen housujen tulisi näyttää kolmasosa tai vähemmän jalkasi polvista nilkoihin. Kokeile sitä niin kuin näytät varmasti muutaman SC Braga Paita tuuman korkeammalta kuin todella olet. Jos pituus kulkee enemmän kuin tämä, se joko tekee jalat näyttämään lyhyiltä Aston Villa FC Paita ja tynnyiltä tai saa sinut tarjoamaan vanhan täti. Jos suunnittelet omia rajattuja housuja vanhasta rutiinihousuista, rullaa hihansuut ensimmäiseksi ja löydä parhaan pituus, joka sopii sinulle ennen kuin aloitat leikkaamisen ja ompeleen sen.
Huonoiset varpakengät – Lyhyt korkeus ei tarkoita tien päätä rajattujen housujen avulla, kun haluat näyttää korkealta. Kohtaiset kengät, jotka saavat sinut näyttämään korkeammalta kuin ennen. Kysyt miten? No, ne “laajentavat” jalkojasi, jolloin ne näyttävät pidemmiltä ja hoikkaammilta.

[Lue myös: tarkalleen kuinka tyyliä kuvioidut housut]
Lähde: Aelida.combright Colors – Etsitkö hauskaa menetelmää asun parantamiseksi? Lisää pop kirkkaat ja elinvoimaiset värit. Se auttaa tekemään rajatuista housuistasi viileämmäksi että hippereiksi.
Käytä tulosteita – uskotko lisäävän hahmottelua rajattuihin housuihisi tavallisten vahvojen värien sijasta? Kokeile painettujen rajattujen housujen avulla. Olisi hieno tapa lisätä rento kadun menevä tyyli asuisi.

Lähde: Aelida.com -puristettu topit
Erittäin viileä, houkutteleva ja päivittäinen niitti, rajatut topit tekevät juuri oikean kappaleen pariksi pohjasi ja jopa lisävarusteiden kanssa.

On monia menetelmiä, joissa voit käyttää sekä pariliitosi satosi. Paras osa sadon yläosasta on, että se Portugalin Jalkapallomaajoukkue Paita voi geeli hyvin melkein minkä tahansa tyyppisellä vartalotyypillä.
[SC: Mediad]

Ennen kuin ostat sadon yläosan, pidä mielessä joitain perustavanlaatuisia vinkkejä siitä, kuinka sitä käytetään päivittäisessä aikataulussa.
Seiso suoraan – muotisääntö on istua suoraan ja kävellä suoraan. Upea asento ei vain auttaisi sinua näyttämään hienostuneelta kuin koskaan, se estäisi minkä tahansa tyyppisiä levittämättömiä kulmia, jotka tapahtuvat rypistymästä eteenpäin olkapäiden näyttämisen kanssa.

Lähde: Popsugar-Assetts.comwear mitä tahansa muuta konservatiivista. Tavoitteena käyttää rajattu laiha satolevytyypissä, mahdollisuudet ovat, että pilkkominen tulee näkyviin. Varmista, että keskikohteesi, ala-butt, samoin kuin kaikki muut potentiaalisesti paljaat vyöhykkeet peittävät.

[Lue myös: Tyylikkäät housujen tyylit]

Löysää hiuslukot – katso mahtavia satopäätä, kun hartioillasi on matala rappeutunut poninhäntä. Se vie muutaman minuutin sen tekemisen, luonnollisen rakenteen valitseminen on, samoin kuin tarjoaa sinulle täydellisen kesän täydellisen ilmeen.

Lähde: Kelownanow.comNow Mene eteenpäin ja rokkaa kuviota käyttämällä rajattuja nippoja oikealla tavalla, jos haluat oikean tyyppisiä claps- ja pilliä kaataa.

Viikonloppun avoin säie

jotain mielessäsi? Keskustele siitä täällä.
On niin paljon kappaleita, joita haluan mieluummin lapselta-heidän jäsennellyt bleiserit, tämä raidan mekko, tämä pitkähihainen riiman midi-mekko, samoin kuin todennäköisesti täysin puolet housuistaan, jotka näyttävät täydelliseltä sekoitukselta tyylikkäältä, tuulelta leveät housut. Jopa heidän farkut näyttävät hyvältä!
Tämän päivän viikonlopun avoimen säikeen aikana aion kuitenkin toimia tämän hauskan suuren topin Ginghamissa, joka tuntuu, kuten tämän kesän preppy -versio Kimono- tai Jean -takista – todella joustava toppari, jossa on shortsit, mekot ja enemmän. Totuus siitä, että tällä on vastaava bralette, on vieläkin söpömpi.

Paita on 188 dollaria Nordstromissa suurissa eri väreissä ja kuvioissa brändin omalla verkkosivustolla; Voit myös löytää tuotemerkin myymälöistä, kuten Anthropologie että pyöriä.
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkkejä sekä Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Huomautuksen työvaatteet 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Neiman Marcus – Sale on myynnissä, jopa 75%: n alennus!
Net-a-Porter-7000+ uutta linjaa lisätty, jopa 80% alennus!
Nordstrom – 7000 uutta naisille
Lo & Sons – jopa 50% alennus!
Merceristä – Varaston myynti: Jopa 60% alennus
Parvi: Kesäaika: Jopa 70% alennusrutiinikustannukset
J.Crew-75 dollaria Denim & More Wear-Now -tyylit
J.Crew Factory-40–60 dollaria kaikesta; 10 dollaria jokaisesta kuluttamasi 50 dollaria

Muu huomion myynti:
BUFFY-TOTEUTTAVAT SÄÄNTÖT: Jopa 15% heidän vuodevaatteiltaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä
Untuvaisuus – asuintilan myynti: Jopa 30% alennus (lukijat kuten heidän valaistuksensa)

Kahvitauko: Hullu entinen tyttöystävä

Daily TPS -raportimme viittaavat yhteen työhön sopivaan pukeutumiseen moniin hintoihin. Ok, en yleensä suositella esityksiä, mutta tämä on liian hyvä olla. Hän on potku-asianajaja! Hän pukeutuu hyvin (ainakin töihin)! Hän on hullu tavalla, joka näyttää niin, niin, niin tuttu! Ohjelma on hauska, ja suosittelen erittäin suurta. Voit ostaa jaksoja verkossa Amazonissa 1,99 dollarilla-2,99 dollaria. Hullu entinen tyttöystävä näki loistavan kappaleen, jota haluat suositella? Ole hyvä ja lähetä sähköpostia tps@corporette.com. (L-2) Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille keinot ansaita maksuja linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin.

Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkit ja Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kautta tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services Villarreal CF Paita LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille keinot ansaita maksuja linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin.
Työvaatteiden myynti 9.23.22: lle (suosikkimme lihavoituna!):
Ann Taylor – 30%: n alennus ostostasi (poissulkemisia koskevat).
Amour Vert-Kauden päättyminen, jopa 50%: n alennus (loistava silkkipuseroille ja ympäristöystävällisille vaatteille).
Banaanin tasavalta-puolivuosittain kaverit ja perhetapahtuma, 40% alennuksen koko hinnasta!
Banaanin tasavallan tehdas-puolivuosittain ystävät ja perhetapahtuma, 50%: n alennus ostoksille!
J.Crew – ylimääräinen 30% alennusmyynnistä
J.Crew Factory – jopa 50%: Club America Paita n alennus kaikesta; Kaikki farkut 49,95 dollaria; ylimääräiset 15%: n alennukset, paitit ja kengät
LOFT – 50% alennus kaikesta ja ilmainen toimitus!
M.M. Lafleur – Säästä jopa 80%
Neiman Marcus – Viimeinen puhelun myynti, jopa 75%: n alennus!
Nordstrom – Kesämyynti on päällä! Säästä jopa 60% – 9/12
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70%: n alennus!
Victoria’s Secret-Säästä 40-70% 1000-luvulla myyntityyleistä

Muu huomion myynti:
Buffy – jopa 35% alennuksestaan ​​vuodevaatteista
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä

Jotkut uusimmista viesteistämme täällä Corporettessa …
12 Helppo päivitys toimistolle

Helppoja tapoja muistaa Real Betis Balompie Paita ottaa lääkkeesi

Mitä ostaa töistä Ann Taylorissa

Mitkä ovat suosikki TV -ohjelmasi työvaatteiden inspiraatiolle?

Upeat omenan pikakuvakkeet auttamaan sinua töissä

Argaaniöljyallergia: Nestemäinen kulta ei ehkä ole aina turvallinen ihmisille, joilla on puun pähkinäallergia

Argan -öljy on hieno hiuksille, ihollesi. Ei ihme, että sitä kutsutaan nestemäiseksi kultaksi. Argaanin öljyn terveyshyödyt ovat niin paljon, että ihmiset jättävät usein huomiotta sen tosiasian, että ennen kuin kaikki tämä öljy on menossa, sinun tulee tarkistaa, onko sinulla minkäänlaisia allergioita. Argaaniöljyn terveysominaisuudet ovat valtavia, mutta lääkärit ovat viime aikoina huomanneet, että se ei välttämättä ole niin hyvä tietyille ihmisille. Tässä artikkelissa puhumme siitä, onko argaaniöljyallergia todellinen asia vai ei ja miten varmistat, oletko allerginen. Lue lisää tietääksesi lisää:
[Lue myös: Argaaniöljy venytysmerkeille]

Argaania öljypähkinäallergia
Nestemäinen kulta eli argaaniöljy on hienoa, mutta monista ihmisistä, jotka ovat hyötyneet kaikista argaanin öljyn terveyshyötyistä, jotkut ovat valittaneet ihottumista ja kutiavista, punaisista paikoista ja laukkuista ihollaan. Joten mikä on aiheuttanut tämän? Tutkijat ovat tutkineet enemmän siitä, mikä sai ihmiset reagoimaan tällä tavalla, ja useimmissa tapauksissa havaittiin, että argaanin öljypähkinäallergia on asia ja monilla näistä ihmisistä on pähkinäallergia.
Lähde: Austrianallergycentre.com.auargan Oil, kuten tiedämme, on johdettu Argania Spinosan pähkinöistä. Tämä on kotoperäinen autiomaa, jota löytyy yksinomaan Marokossa. Tämän Sao Paulo FC Paita nimenomaisen puun hedelmät, joita usein kutsutaan ”argaanipähkinöiksi”, ovat puun pähkinöitä. Näistä muttereista saatu öljy puristetaan sitten kylmänä öljyn Cruz Azul Paita uuttamiseksi. Nyt, kylmäpuristusmenetelmässä, allergeeniselle proteiinille on enemmän mahdollisuutta. Argaaniöljy on biologista öljyä, mutta silloinkin useita ihmisiä, jotka ovat käyttäneet näitä
Lähde: FullHealthNews.comwsi Argan Oil -allergia näyttää?
Jos sinulla on puun pähkinäallergia, on tärkeää, että testaat argaaniöljyä joissakin ihon osissa ennen sitä laajasti. SS Lazio Paita Argaaniöljyallergiasta on monia raportteja, jotka näyttävät kontaktidermatiitista. Vaikka tähän mennessä tehty tutkimus ei ole niin suotuisa, tutkijat varoittavat edelleen ihmisiä, joilla on pähkinä -allergioita varovaisuuteen ennen argaaniöljyn sisällyttämistä hiustenhoito- tai ihonhoitojärjestelmään.

Kun käytät ensimmäistä kertaa argaaniöljyä ja iho tai päänahasi eivät hyväksy sitä, huomaat, että ihosi puhkeaa ja kehosi ihottumia olisi ihottumia, missä olet levittänyt öljyä. Joten jos käytät sitä hiuksillasi, ihollasi voi olla pieniä ihottumia, katkaisua tai aknetta. Alussa saatat tuntea sen huomiotta, mutta pitkällä tähtäimellä siitä voi tulla melko ongelmallista. Pienet kuopat, jotka ovat tuskallisia ja voivat näyttää pimpleiltä-nämä ovat pähkinäallergian varmoja oireita ja etenkin niistä, joita saatat käyttää ihollasi tai hiuksilla.
[Lue myös: Argaaniöljy vaurioituneille hiuksille]

Lähde: Wikihhow.com Kuinka voit parantaa argaaniöljyallergiaa?
Aloittelijoille lopeta öljyn levittäminen! Mutta jos olet jo liian myöhäistä ja allergia näyttää leviävän, sinun täytyy nähdä lääkäri. Se, mikä voi näyttää pieniltä pimpleiltä tai aknelta, voi olla vieläkin pelottavampaa, ja sinut arpitaan elämään, kirjaimellisesti!
Suurin osa pähkinäallergioista saavassa asiakkaassa valittavat, että yleensä kehittyvällä aknella ei ole päätä ja pysyy sellaisena melko pitkään. Mutta oikealla lääkkeiden tai lääkkeiden yhdistelmällä voit päästä eroon niistä. Mutta muista, mene ensimmäisessä tapauksessa katsomaan lääkäriä! Älä anna allergian levittää!

Keskiviikon TPS-raportti: Laskostettu Shape & Flare -puku

Everyday TPS -raportimme viittaavat yhteen työhön sopivaan asuun moniin hintoihin. WOW: En ole nähnyt tätä pukua aikaisemmin, mutta ne vaikuttavat melko positiivisilta sen mahtavaan, ajatellen, että sitä on saatavana noin 8 värissä ja kuvioissa. Pidän loven kaulasta, leimahtamasta, kelluvasta hameesta ja kustannuksista – 98 dollaria Nordstromissa, jota tarjotaan rutiinissa ja peteteissä. Halogen® laskostettu Shape Marokon Jalkapallomaajoukkue Paita & Flare -puku Oh My: Sitä tarjotaan pluskokoina, monien muiden värien lisäksi, jotka on merkitty 44 dollariin. Ranskan Jalkapallomaajoukkue Paita Päivitys joulukuu 2015: kuten tämä ilme? Katso täältä paljon enemmän halogeenipuheita tai katso monia viimeaikaisia ​​trendikkäitä, mutta rauhoittuneita ja rauhoittuneita pukuja. Näkyt erinomaisen kappaleen, jonka haluat suositella? Ole hyvä ja lähetä sähköpostia tps@corporette.com. (L-all)
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit, samoin kuin Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täällä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on kehitetty tarjoamaan meille merkitystä lakkauttamalla Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.
Työvaatteiden myynti 9.23.22: lle (suosikkimme lihavoituna!):
Ann Taylor – 30%: n alennus ostostasi (poissulkemisia koskevat).
Amour Vert – Kauden päättyminen, jopa 50% alennus (loistava silkkipuseroille ja ympäristöystävällisille vaatteille).
Banaanin tasavalta-puolivuosittain hyviä ystäviä ja kotitaloustapahtumia, 40% alennuksen täysimääräisesti!
Banaanin tasavallan tehdas-puolivuosittain hyviä ystäviä ja kotitaloustapahtumia, 50%: n alennus ostoksille!
J.Crew – Ylimääräiset 30% alennuksen myyntityylit
J.Crew Factory – jopa 50%: n alennus kaikesta; Kaikki denim 49,95 dollaria; Ylimääräiset 15%: n alennuksen topit, t-paidat ja kengät
Parvi – 50% alennus kaikesta ja täysin ilmaisesta toimituksesta!
M.M. Lafleur – Säästä jopa 80%
Neiman Marcus – Viimeinen puhelun myynti, jopa 75% alennuksen!
Nordstrom Fluminense Paita – Summertime Sale on päällä! Säästä jopa 60% 9/12: lla
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Victoria’s Trick-Säästä 40-70% 1000-luvulla myyntityyleistä

Muu huomion myynti:
Buffy – jopa 35% alennustaan ​​vuodevaatteistaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä

Jotkut uusimmista viesteistämme täällä Corporettessa…
12 Yksinkertaista toimistoa varten

Helppo tapa pitää mielessä ottaa lääkkeesi

Mitä ostaa töistä Ann Taylorissa

Mitkä ovat haluamasi televisio -ohjelmat työvaatteiden inspiraatiolle?

Upeat omenan pikakuvakkeet auttamaan sinua töissä

Lisävaruste kukkapuku: Kuinka käyttää niitä oikein

Kukkamekko on huippuluokan kesätuulen ja tuoksuvan kevään kukka. Söpö kukkapuku tai kukkahame tai jopa kukkatakki riittää, jotta sinusta näyttävät kauniilta.

Kukkapainatusasut ovat yksinään niin houkuttelevia, että kukkapuvun korostaminen on vähän vaikeaa. Jos valitset paljon kukka- ja värikkäitä lisävarusteita, voit lopulta etsiä isoa kukkaruukkua. Kukkapukutarvikkeiden on oltava erittäin hienovaraisia ja yksinkertaisia. Koko idea on antaa mekon tehdä kaikki puhuminen.

[LUE LUE: Spring Fever 2016]
Kerrokaamme kanssasi temppuja siitä, kuinka korostaa kukkapuku
Kukkamekot ovat naisellinen viehätys. Jos ei paljon, mutta ainakin naisen vaatekaapissa on yksi kukkapuku. Millaisista koruista käytettäväksi kukkapuvulla ihanteellisiin kenkiin, tarvitaan kaikki.
Katso joitain parhaimmista lisävarusteista, joita käytetään kukka -asussa

Mitä koruja käytetään kukkapukulla – korujen dilemma:
Kukkamekot ovat tyypillisesti erittäin värikkäitä, ja värikkäiden korujen valitseminen ylikuormittaa ulkonäkösi. Korujen määritelmän kukkapuvun tapauksessa on oltava söpö ja herkkä. Älä edes ajattele lausunnon korukappaleen käyttämistä, se vie kaiken loistavan mekon vetoomuksen. Perusketju, Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita jolla on riipus, joka on jälleen erittäin herkkä, näyttää upealta. Monissa tapauksissa hopeaväri näyttää houkuttelevalta. Korvakorut valitse myös nastat tai pienet yläosat ulkonäön loppuun saattamiseksi.
Voit lisätä rannekoruja, jotka ovat hienovaraisia ja täydentäen Portugalin Jalkapallomaajoukkue Paita ulkoasua. Voit myös päättää antaa kaipauksen kaulakorulle tai rannekorulle ja käyttää vain pudotuskorvakoruja. Mitä yksinkertaisemmat korusi, sitä paljon upeampi näytät.

[Lue myös: mene hulluksi kukkatarvikkeiden kanssa]
Lähde: SugarScape.com Shoe Fingament
Kun valitset kengät kukkapukullesi, pidättäydy kukkapainatuskengistä. Kengän ja asun sovittaminen ei ole hyvä idea kokonaan. Ehdotamme, että valitset alaston Newcastle United Paita sandaalit, piikkikot tai kiilat. Jos asussa on väriä, jonka haluat sovittaa sen, valitse raittiinen väri. Jopa musta tai valkoinen kenkä voi myös näyttää hyvältä.

[SC: Mediad]
Kun kukka -assasi on kevyitä malleja ja väriä, voit valita samanlaisia kenkiä, mutta varmista, että ne eivät ole liian suuria tai peittävät jalat.

Nämä ovat joitain parhaimmista asusteista, joita käytetään kukkapukulla.
Lähde: pinterest.com. Lisävarusteet
Kukkapuku ja hattu ovat kuin toisilleen paria. Aiemmin upea norsunluu tai vaaleanvärinen hattu näyttää upealta kukkapukuissasi. Tyylilausunnon antamisen lisäksi hattu auttaa sinua sulkemaan äärimmäisen auringon.
Ja kuinka voimme unohtaa huivin. Kun käytät kukkapukua talvella, huivista tulee pakollinen lisävaruste. Ole varovainen valittaessa huivi; Huivi, jossa on muotoilu tai kukkatulostus, on iso ei-ei. Valitse tavalliset tai itse suunnitellut tuolle hienostuneelle ja tyylikkäälle ilmeelle.
Lähde: pinterest.com [myös lue: kukka kruunut jokaiseen tilanteeseen]
Paranna kukkapuvun muoti -osamäärää näillä lisäaineilla. Jatka kukkivaa ja loistavaa kukkapukuissasi …

70 -luvun tyylinen puku, jossa soihdutusfarkut tulevat takaisin!

70S -tyylinen puku, jossa flare -farkut tulevat takaisin! – 70 -luvun tunnelman palauttaminen ei tarkoita, että vaadit menemään täyteen hippityyliin. Tekniikka kaikenlaiseen perinteiseen vintage -kuvion herätykseen on sekoittaa se muihin nykyaikaisiin suuntauksiin, mikä tekee yleisen nykyaikaisen ilmeen.

70 -luvun tyylinen puku, jossa soihdutusfarkut tulevat takaisin!
Oikean yläosan Vissel Kobe Paita valitseminen on tärkeää. Suuri nyrkkisääntö tälle kuviolle on estää boxy, suuret tai pitkät topit, koska ne voivat keskeyttää pystysuoran kehon virtauksen. Kerros voi maistaa ulkoasun, kun teet tätä. Esimerkiksi: Käytä asennettua puseroa tai yläosaa sekä kerrosta iso huivi, neuletakki tai pitkä liivi.

Hautatakki leimahtuneilla farkuilla

70 -luvulta lähtien on ollut muodin toistuva tyyli

Punainen paita leimahtuneilla farkuilla

Katso myös

Kevään muoti
Morsiusneitojen pukukonseptit kevään hääihin

Syyt pitämään Flared -farkkuista Hello Fashion Blog by
Oikean yläosan valitseminen on tärkeää. Suuri nyrkkisääntö tälle kuviolle on estää boxy, suuret tai pitkät topit, koska ne voivat keskeyttää pystysuoran kehon virtauksen. Kerros voi maistaa ulkoasun, kun teet tätä. Esimerkiksi: Käytä asennettua puseroa tai yläosaa sekä kerrosta iso huivi, neuletakki tai pitkä liivi. Voit myös hyödyntää kiinnitettyä paitaa ja painaa sitä kaikki menetelmät vartalon pidentämiseksi.

Violetti turkki leimahtuneilla farkuilla
puute sekä valkoiset raidat… .ja nämä leimahtuneet farkut
Karlie Kloss käyttää mustaa rajattua puseroa, jossa on leimattuja farkkuja, aviatoreita, sekä minilaukkua
Korkea vyötärö Club America Paita leimahdutettu farkku
Yhdistä tuulenpuoleinen syksyn ulkoasu parilaata pitkä varastosäiliö leimattuun farkkuun. Kokeile tätä ulkonäköä viileämpinä päivinä Maxi -neuletakki.
Flare -denim oli alun perin tarkoitettu käytettäväksi korkokengien kanssa, jotta jalat näyttävät siltä, että ne voivat jatkaa ja edelleen. Joten erinomaiset uutiset petiteille, koska voit vakavasti hyödyntää taivaan korkokenkiä näiden soihdun alla ja näyttää Iranin Jalkapallomaajoukkue Paita hämmästyttävältä. Sinulla on tonnia vaihtoehtoja, sekä pumppuista että piikkikoruista kiilan lenkkariin.

Kaduilla palautuva farkullinen farkku edustaa heilurin heilahtelua viimeisen vuosikymmenen ajan hallitsevasta erittäin varustetusta laihasta farkkuista.
70 -luvun klassikko
70 -luvun tyylinen puku, jossa soihdutusfarkut tulevat takaisin!
[IMG]