5 kuntosalin vaatteita, joita naiset haluavat jokaisen miehen pukeutuvan

5 kuntosalin vaatteita, joita naiset haluavat jokaisen miehen käyttävän
17.3.2019, lähettänyt Alanic Global
Kaikista siellä olevista keikarista, kun osut kuntosalille, etsit vaatteita, jotka ovat mukavia ja tyylikkäitä, joissain tapauksissa hieman liian tyylikkäitä. Seurataksesi suuntauksia sokeasti, unohdat usein, että on vielä kunnioitus, jota sinun odotetaan ylläpitävän. Ei, ne eivät ole rakettitieteitä. Ymmärtää parhaiden vaatteiden käytön tarve ei ole kovin vaikeaa.
Naiset, jotka jakavat saman kuntosalin areenan kanssasi, ovat usein valinneet, että hänen vieressään työskentelevä mies käytti shortseja liian tiukasti, paljastaen, että se on tarkoitettu peittämään. (Hämmennys paljon!). Joten laatimassa luettelon vaatteista, joita naiset haluavat sinun käyttävän kuntosalilla, tässä se on annettu lukemista ja ymmärtämistä ja levittämistä.

Pohjakäyttö: pari shortsia tai lenkkeilyä
Lenkkeilijöiden tyyli ja shortsien käytännöllisyys, kyllä, nämä ovat voitot. Meshistä valmistettu shortsit ovat erittäin mukavia ja tarjoaa asianmukaisen peiton (aiemmin käsitelty ilmentymä). Järjestelmistä voi tulla uskomattoman haastavia, ja shortsit, joilla on joustava vyötärönauha ja oikea istuvuus, ovat ihanteellisia. Lisäksi he lisäävät vähän korkeakouluopiskelijoiden tunnelmaa miehille (eivät harkitse ikää täällä!). Toisaalta lenkkeilijät ovat seksikkäitä, trendikkäiden kapenevien viimeistelyjensä kanssa. Ne korostavat lihaksia ja parantavat fysiikkaa tavalla, jota naiset arvostavat suuresti. Voit ostaa ne tuottajilta, jotka ovat erikoistuneet kuntovaatteiden tukkumyynnissä.
Yläkäyttö: helppo pyöreä kaula-t-paita
Fitness-vaatteiden tuottajat tietävät tämän varmasti ja ovat harkineet naisten mielipiteitä rakentaessaan kuntosalin t-paitoja miehille (pyöreät kaulat). Kosteuskankaiden käyttö, jotka takaavat liottaa ylimääräisen hiki ja pitää sinut kuivana, ovat suositeltavia. Naiset ovat usein valittaneet virheellisistä hiki-hajuista, ja nämä T-paidat ovat erinomaisia ​​välttäessään niin tapahtumasta. Lisäksi ne ovat kehon muotoisia ja korostavat lihaksia. Joten se on paljon enemmän kuin kaksinkertainen voittotilanne. Lisäksi valitse ne yksiväreissä paljon varmempaan vaikutukseen naisiin.
Kerrosvaihtoehdot: huppari
Hupparit ovat kuin miesten turvasatama. Ihanteellinen kerrosvaihtoehto, hupparit toimivat kaikkina vuodenaikoina, näyttää viileältä, tuntuu mukavalta ja lisää paljon viileään status quoon. Jos rakastat huppareita, niin myös naiset ja haluat varmasti varastaa ne kaapistasi. Valitse ne, jotka tulevat tavallisiin tekstuuriin miinus koristeet ja heitä ne satunnaisesti vaatteesi päälle. Olet valmis päiväkaverille.

Jalkineet: Pari urheilukenkiä
Myös naiset tietävät nilkan tukemisen merkityksen treenaamisen sijaan, että näyttäisivät hyvältä. Joten hyvin suoriutunut urheilullinen lenkkarit ovat mitä tarvitset parantaaksesi suorituskykyäsi ja huuhtoutua naisia. Fitness Clothing USA: n tuottajat rakentavat ne käyttämällä erilaisia ​​sävyjä, jotka vaihtelevat tavanomaisista metallisiin tasoihin jopa neoniin. Valitse pari, joka sopii muihin vaatteisiin hyvin.
Sukat: nilkan pituudet
Toinen olennainen lisävaruste, mutta olemme paljon laiminlyötyjä, ovat sukkia. Hanki yksi asia oikein, naiset eivät halua nähdä ihmistä kuntosalilla. Pidä ne piilossa. Sukkien käyttäminen on myös käytännöllistä. He välttävät rakkuloita, tarjoavat runsaasti tukea jaloille ja välttävät niiden jalkojen leviämisen. Ne lisäävät myös kenkien elämän odotettavissa olevaa. Tarvitsetko paljon enemmän syytä käyttää yhtä? Älä ajattele niin. Naiset valitsevat kuitenkin vaatimattomat nilkan pituusparit.
Siten, joten se on erillään siitä, että sinun on valittava helppo pyöreä kaula-t-paita, pari shortseja/lenkkeilijöitä, tukevia urheilukenkiä, nilkan pituisia sukkia ja hupparia saadaksesi ihanteellisen kuntosalin yhtyeen. Tämä yhtye toimii hyvin sinun ja esityksesi ja naisten kanssa, hyvin se tulee suoraan heistä. Lisätietoja, voit käyttää niitä täydellisesti myös kuntosalin ulkopuolella. Kuntovaatteiden tarjoajat ovat muotoillut vaatteita, jotka reporttivat edellä mainitut. Myyjät voivat käyttää houkuttelevia alennuksia ostaessaan ne irtotavarana.

Tunnisteet:
kuntovaatteiden valmistaja
Kuntovaatteiden tuottaja USA
Kuntovaatteiden valmistajat
kuntovaatteiden tuottajat USA
kuntovaatteiden toimittajat
kuntovaatteet USA
kuntovaatteet tukkumyynti

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

2 vankkaa vinkkiä saadaksesi parhaan vaatteen valmistajan pienyrityksellesi

2 kiinteitä vinkkejä saadaksesi parhaan vaatteen valmistajan pienyrityksellesi
06.6.2022, lähettänyt Alanic Global

Langan suunnittelu ja valmistus on monikerroksinen liiketoiminta. Heti kun olet päättänyt tietyn liiketoimintamallin plus kapeasta vaatteillesi, sinun tulee ajatella vaatteita seuraavaksi. Muista, että ensimmäinen kokoelmasi on elintärkeä, koska se välittää vaatetuslinjan perusarvot ja olemuksen, mikä esittelee asianmukaisesti ylimääräisen luovan merkityksen koko maailmalle. Sinulla on tietysti mahdollisuus tutkia myöhemmin, mutta ensimmäinen kokoelmasi näyttää yleisöllesi, mitä he voivat odottaa näkevänsä sinulta. Uutena yrityksen omistajana tai jälleenmyyjänä ei todellakaan ole helppo tehtävä löytää sopivin vaatevalmistaja Floridan vaatteiden valmistajien arvostetuimmista riippuen menestyksellesi!
Harkitse näitä 2 parasta vinkkiä optimaalisen löytämiseksi.
Valitse valmistaja viisaasti
Ensinnäkin sinun on päätettävä, haluatko työskennellä kotimaisten vaatteiden valmistajien kanssa vai otat mahdollisuuksiasi ulkomaille valmistajien kanssa. Molempien kanssa on kiinnitetty etuja ja haittoja, koska sinun on harkittava esimerkiksi merenkulkua, viestintää ja kustannuskysymyksiä. Muista vain, että lopulta sinun on valittava sellainen, joka tarjoaa sinulle vain korkealaatuisia tuotteita, ja myös se hintaan, joka sopii yrityksellesi talouteen pienenä tai hiljattain lanseerattuna brändinä. Jos vaatteiden valmistaja tarjoaa loistavia alennuksia, niin se on bonus! Niiden pitäisi myös tarjota sinulle nopeasti lähetysvaihtoehdon ja huolehtia siitä, että sellaisella valmistajalla on vahvat viestintätaidot ja hyvä määrä kokemusta tällä alalla. Tämä ei vain auta sinua rakentamaan tehokkaan suhteen, vaan myös varmistaa sujuvan tuotannon.
Tarkista MOQ
Alussa tuotat todennäköisesti pieniä ajoneuvoja pienyrityksenä tai tuotemerkin omistajana, joka on juuri tullut teollisuudelle. Nykyään onneksi suurin osa vaatteiden valmistajista saa budjettihallinnot, jotka pienyrityksillä on markkinoille saapuessaan, siksi tarjoavat erilaisia ​​tarpeita, jotka toimivat tavanomaisten esisarjojen ulkopuolella siitä, mitä aikaisemmin pidettiin “” . Harkitse vaatteiden valmistajaa, joka tarjoaa sinulle matalaa Moqia, mutta sitten vinkki täällä olisi, tarkista, että MOQ ei aseta rajoituksia tyyliin, jonka haluat tuottaa tai ei rajoita tuotantovalintojasi millään tavalla. Mene aina vaatteiden valmistajan kanssa, joka ymmärtää yrityksesi tarpeet ja auttaa sinua laajentamaan yritystäsi ja kasvamaan heidän kykyjensä mukaan.
Yrityksen omistajana tai jälleenmyyjänä, jos olet kiinnostunut investoimaan hienoimpiin tukkumyynnin kuntovaatteisiin, kokoelmaan, joka houkuttelee kauppaasi enemmän ja enemmän kuntoilun ystäviä, älä odota, mutta tavoita vain kuntovaatteiden valmistajien joukossa vain huippu tänään! Yleisistä kuntovaatteista joogavaatteisiin, tällainen toimittaja pitää kaikki!
Tunnisteet:
vaatteiden tukkumyynnin toimittajat Floridassa
Floridan vaatteiden valmistajat
Floridan vaatteet tukkukauppiaat
kuntovaatteiden valmistaja
kuntovaatteiden valmistajat
kuntovaatteiden toimittajat
kuntovaatteet tukkumyynti
Floridan tukkumyyntivaatteet
Urheiluvaatteiden valmistajat Floridassa
Tukkumyyntivaatteiden myyjät Florida
tukkumyyntivaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

{} [+]

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä
{} [+]

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Tyylikäs harjoitusvaatteet Inspiraatiot, jotka on kerätty FIT: ltä ja terveellisistä Instagrammers

Elegantti -harjoitusvaatteiden inspiraatiosta, jotka on kerätty sopivilta ja terveellisiltä Instagrammereihin
19.8.2018, lähettänyt Alanic Global
Me kaikki tarvitsemme jonkinlaista inspiraatiota tietyn tavoitteen saavuttamiseksi elämässä, eikö niin? Nyt kun se liittyy hikoilemaan kuntosalilla tuntikausia unelman kanssa saadaksesi täydellisesti istuvuuden ja äänisen rungon, on paljon helpompaa saavuttaa se, kun meillä on oikea motivaatiolähde edessämme. Naisista puhuttaessa he ovat poikkeuksellisen hulluja muodista ja siitä, että se menee toimistolle tai kuntosalille, trendisimpien asujen käyttäminen tulee heille välttämätöntä, ja se toimii myös parhaana motivaatiokohtana, joka saavuttaa kohti tiettyä tavoitetta.

Siten, jos muoti toimii välineenä työntääksesi sinua kohti kuntosalia joka päivä, niin miksi et pysy ajan tasalla uusimpien ja trendikkäimpien aktiivisten vaatteiden kanssa? ? Tukkukaupan vaatteet eivät ole vain tyylikkäästi hikoilua, vaan ne ovat myös loistava tapa kuljettaa suosittua urheilun trendiä, joka kiertää kuntosalin vaatteiden ympärillä yleensä missä tahansa ja missä tahansa käänteellä.

Auttaaksemme sinua, olemme noudattaneet joitain parhaimmista ulkonäöistä, joita Fit Instagrammers flaunted äskettäin ja näyttivät Drop Dead -tapahtumalta Insta -kuvissa.
Sizzling -säiliöt ja potku
Voitko ajatella harjoituspäivää näyttämättä hämmästyttävältä ja tomboyishilta, jättäen taaksepäin tyttömäisen avatarin muutokseen? Jos teet niin, sitten pyöräilijöiden säiliöt yhdistettynä tyylikkäisiin potkuihin voivat olla paras vaihtoehto auttaa sinua saavuttamaan tämä siluetti. Tämä on tietysti ollut yksi Instagramin trendikkäistä ulkonäöistä nykyään.

Säärystimet ja urheilurintaliivin fuusio
Nykyään ei paljon muuta on myytti urheiluliivioiden käyttämisestä, kuten rintaliivit ovat vallitsevia! Aina muuttuvassa muotimaailmassa myös politiikat ja etiikka näyttävät muuttuvan, ja siten mustien niittien säärystimet ovat värikkäitä rintaliivit, ja niille annetaan vilpillinen ilme satolevyistä! loistava eikö niin? Tarvitset myös kontrastiset lenkkarit pariksi tämän ryhmän pariksi!
Pastellit ja valkoinen: rauhoittavat tunnelmat
Näyttelyn säilyttäminen on mahdollista tänään kuntosalilla valitsemillasi väreillä. Instagramsissa valokuvia poseeraavat kunto -freaksit tunnistetaan käyttämällä paljon valkoisia ja pastellisävyjä pinksissä ja keltaisissa, mikä heijastaa rauhoittavaa ja tukahdutettua vaikutusta.
Aavemainen ja älykäs: kaikki harmaa
Ei ole väliä, mitkä värit tulevat ja menevät ulos globaalista muotiskenaariosta, et voi koskaan saada tarpeeksi monipuolisesta harmaasävystä. Joten miksi ei erityiselle yhtyeelle, kokeile pari tee- ja sukkahousuja, molemmat harmaalla värillä? Älykäs ja hienovarainen!
Yksivärinen hiipiä
Tukkumyynnin harjoitteluvaatteiden yksivärinen väri -osuus ei koskaan haalistu muotimaailmasta, ja tämä voi vahvistaa kenenkään muotilausetta kaksinkertaisesti mittarin. Siten, vaikka saat jotain mustista säärystimistä ja valkoisesta säiliöstä, varmista, että musta urheilurintaliivisi pelaa peek-a-boo, joka antaa sinulle äärimmäisen kuuman kosketuksen!
Meshy-verkko väripopin kanssa
Johtavat tukkumyynnin vaatteiden valmistajat seuraavat tiukasti viimeaikaisia ​​muotisuuntauksia, ja tästä syystä läpinäkyvän verkon villitys aiheuttaa ehdottomasti sekoitusta aktiivisten vaatteiden tyylilajiin. Monet kuvat, jotka on lähettänyt Fit-Inagram-addiktiot, ympäröivät asut, joita koristavat mesh-insertit ja väripopin vilkkaiden lenkkarien avulla tai voivat olla kirkas korkki tai pääpanta!

Seuraa siis näitä sovittavia Instagrammers -sovelluksia ja valitse motivoiva siluetti tänään kuntosalilla!

Tunnisteet:
Tukkumyyntivaatteet
Tukkumyyntivaatteet USA
tukkumyyntivaatteet
Tukkukaupan vaatteiden valmistajat
Tukkumyyntivaatteet USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Tiistaina TPS-raportti: ‘Dicaila’ Stretch Wool -vaippapuku

Daily TPS -raportimme ehdottavat yhden työn sopivan pukeutumisen monissa hinnoissa. Joten eilen unohdin etsiä yhden muista suosikki tuotemerkeistämme nähdäksesi, mikä maisema oli Nordstromin salaisessa myynnissä: Hugo Boss. Heillä on tosiasiallisesti tonni loistavia juttuja (tonnia pukujen erottua) 40-50%: n alennuksella. Pidän tästä joustava villavaippapuku, jossa on osa pintuckingista, jota näemme paljon Ponte -mekkoissa. Kiva. Mekko oli 575 dollaria, mutta se on nyt merkitty 345 dollariin (koot 0-14 vasemmalle). Boss ‘Dicaila’ Stretch Wool -vaippapuku (pluskokoisen vaihtoehdon saamiseksi tässä on jotain, joka vei minulta hyvän vähän etsimään: pluskokoisen villavaipan 159 dollarilla (joka on myös säännöllinen, siro ja naisen petite -koot). Plus-kokoiset lukijat-mistä saat villavaipan ja muut villapuvut erottuu? Metsästyksessä löysin myös tämän vaipan mekon, joka on täysin H-O-T (mutta vähän liitetty pomo-vaippamekkoon). Psst: Haluatko nähdä enemmän plus- Koko Corporette-sisällön kanssa
Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkit ja Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kautta tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services LLC Etelä-Korean Jalkapallomaajoukkue Paita Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille keinot ansaita maksuja linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin.
Työvaatteiden myynti 9.23.22: lle (suosikkimme lihavoituna!):
Ann Taylor – 30%: n alennus ostostasi (poissulkemisia koskevat).
Amour Olympique Marseille Paita Vert-Kauden päättyminen, jopa 50%: n alennus (loistava silkkipuseroille ja ympäristöystävällisille vaatteille).
Banaanin tasavalta-puolivuosittain kaverit ja perhetapahtuma, 40% alennuksen koko hinnasta!
Banaanin tasavallan tehdas-puolivuosittain ystävät ja perhetapahtuma, 50%: n alennus ostoksille!
J.Crew – Atletico Madrid Paita ylimääräinen 30% alennusmyynnistä
J.Crew Factory – jopa 50%: n alennus kaikesta; Kaikki farkut 49,95 dollaria; ylimääräiset 15%: n alennukset, paitit ja kengät
LOFT – 50% alennus kaikesta ja ilmainen toimitus!
M.M. Lafleur – Säästä jopa 80%
Neiman Marcus – Viimeinen puhelun myynti, jopa 75%: n alennus!
Nordstrom – Kesämyynti on päällä! Säästä jopa 60% – 9/12
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70%: n alennus!
Victoria’s Secret-Säästä 40-70% 1000-luvulla myyntityyleistä

Muu huomion myynti:
Buffy – jopa 35% alennuksestaan vuodevaatteista
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä

Jotkut uusimmista viesteistämme täällä Corporettessa …
12 Helppo päivitys toimistolle

Helppoja tapoja muistaa ottaa lääkkeesi

Mitä ostaa töistä Ann Taylorissa

Mitkä ovat suosikki TV -ohjelmasi työvaatteiden inspiraatiolle?

Upeat omenan pikakuvakkeet auttamaan sinua töissä

Sleepy Dan Tee -paitot vain 18 dollarilla!

Tämä on yksi linjan ensimmäisistä Tee -paitojen tyyleistä, samoin kuin on melko paljon päätynyt allekirjoitusteokseksi. Unisen Dan -kokoonpanon välttämättömyyden juhlimiseksi teepaitot ovat vain 18 dollaria, samoin kuin naiset näkevät mielellään Daniel Craigin “pukeutuvan”. Melko hieno malli! Sleepy Dan Tee -paitot vain 18 dollarilla! Toivottavasti ilahdut!
Älä muista antaa meidän ymmärtää, jos pidit siitä kommentissa, katso heidän sivustonsa paljon enemmän ja palata huomenna vielä yhden suuren T-t-paidan!
Sleepy Dan Tee -paitot vain 18 dollarilla!
HERÄÄ HERÄÄ

0/5 (0 arvostelua)

Tiistain työvaatteiden raportti: Nellie Stretch Silk -pusero

Daily Workwear -raportimme viittaavat yhteen työhön sopivaan pukeutumiseen moniin hintoihin.
Klassinen silkkipusero on aina joustava vaatekaapin lisäys. Tällä Kobi Halperinista on ihana Surplice V-kaula, ja sitä on saatavana useissa kauniissa sävyissä. Tämä pronssiväri parisuhti hyvin laivaston, hiilen, mustan, valkoisen tai vaaleanharmaan.
Yläosa on 298 dollaria ja se on saatavana koot XS – XXL. Sitä on saatavana myös “latte”, “saniainen”, ruoste, norsunluu ja musta.
Erittäin läheinen huijaus on tämä sinapinvärinen pusero Pleione (koot S-L), joka on myynnissä vain 21,97 dollarilla Nordstrom-telineessä. Tässä on toinen sinappipleione -toppi, joka on saatavana 2x – 4x: ssä ja joka on myynnissä Nordstrom -telineessä 32,97 dollarilla.
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit, ja Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Huomautuksen työvaatteet 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Neiman Marcus – Sale on myynnissä, jopa 75%: n alennus!
Net-a-Porter-7000+ uutta linjaa lisätty, jopa 80% alennus!
Nordstrom – 7000 uutta naisille
Lo & Sons – jopa 50% alennus!
Merceristä – Varaston myynti: Jopa 60% alennus
Parvi: Kesäaika: Jopa 70% alennusrutiinikustannukset
J.Crew-75 dollaria Denim & More Wear-Now -tyylit
J.Crew Factory-40–60 dollaria kaikesta; 10 dollaria jokaisesta kuluttamasi 50 dollaria

Muu huomion myynti:
BUFFY-TOTEUTTAVAT SÄÄNTÖT: Jopa 15% heidän vuodevaatteiltaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä
Untuvaisuus – asuintilan myynti: Jopa 30% alennus (lukijat kuten heidän valaistuksensa)

Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit, ja Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille keinot ansaita maksuja linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin.
Huomautuksen työvaatteet 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Neiman Marcus – Sale on myynnissä, jopa 75%: n alennus!
Net-a-Porter-7000+ uutta linjaa lisätty, jopa 80% alennus!
Nordstrom – 7000 uutta naisille
Lo & Sons – jopa 50% alennus!
Merceristä – Varaston myynti: Jopa 60% alennus
Parvi: Kesäaika: Jopa 70% alennusrutiinikustannukset
J.Crew-75 dollaria Denim & More Wear-Now -tyylit
J.Crew Factory-40–60 dollaria kaikesta; 10 dollaria jokaisesta kuluttamasi 50 dollaria

Muu huomion myynti:
BUFFY-TOTEUTTAVAT SÄÄNTÖT: Jopa 15% heidän vuodevaatteiltaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä
Untuvaisuus – asuintilan myynti: Jopa 30% alennus (lukijat kuten heidän valaistuksensa)

Jotkut uusimmista viesteistämme täällä Corporettessa …
Kuinka paljon apua sinulla on elämässäsi?

Tarinoita lompakosta: raha ja prioriteetit

Metsästys: Parhaat leveät jalkahousut käytettäväksi töihin

C-suite-tyyli naisille: Kuinka päivittää vaatekaappi ylennyksen jälkeen

Mikä on kallein omistat – ja käytätkö sitä?

Keskiviikon työvaatteiden raportti: Paperbag-housu

päivittäiset työvaatteemme raportit viittaavat yhteen työhön sopivan asuun.
Nämä banaanin tasavallan paperipussin housut näyttävät 90 -luvun mukavilta lastihousuilta modernilla kierroksella. Hengittävä puuvilla-linen-sekoitus on ihanteellinen kesälle, ja rento, kapeneva istuvuus olisi imarteleva monenlaisten muotojen kanssa.

Pidän tästä ruskehtavanvihreästä väreistä, mutta ne ovat myös merivoimia ja valkoisia.
Housut ovat 120 dollaria Banaanin tasavallassa, ja niissä on säännöllisiä koot 0–20, lyhyillä, säännöllisillä ja pitkillä inpähköillä. Niitä on myös sirokokoja 00–14.
Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkit ja Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kautta tehdyistä ostoista. Katso täällä paljon lisätietoja. Kiitos paljon tuestasi!
Huomautuksen työvaatteet 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70%: n alennus!
Neiman Marcus – Sale on myynnissä, jopa 75%: n alennus!
Net-a-Porter-7000+ uutta linjaa lisätty, jopa 80% alennus!
Nordstrom – 7000 uutta naisille
Lo & Sons – jopa 50%: n alennus!
Mercer – varastotilan myynti: jopa 60% alennusta
Parvi: Kesäpuhdistus: Jopa 70%: n alennus säännöllisistä hinnoista
J.Crew-75 dollaria Denim ja paljon enemmän kulumistyylit
J.Crew Factory-40–60 dollaria kaikesta; 10 dollaria jokaisesta kuluttamasi 50 dollaria

Muu huomion myynti:
BUFFY-TOTEUTTAVAT SÄÄNTÖT: Jopa 15%: n alennus vuodevaatteistaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä
Nuorituskyky – olohuoneen myynti: jopa 30% alennuksen (lukijat rakastavat valaistustaan)

Ilmainen vektori Grunge US Flag – Tee -paidat Factory

Ilmainen vektori Grunge US Flag – Tee -paitotehtaan tehdas
Grunge US -lippu niille, jotka pitävät maastaan, ja uskovat aina valtionsa voimaan. Joten c’mon! Laita se mihin tahansa haluat, ole osa tätä maata. Yhdysvaltain henki on missä tahansa! Joten tee-paitotehtaan tehdas teki tästä uskomattomasta lipusta vähän bittiä, parhaiten t-paitoille, puhelinkotelolle, digitaalista taidetta, taidetulosteita jne. Lataa nyt ilmainen vektori grunge Yhdysvaltain lippu alla olevasta linkistä!
Grungy Yhdysvaltain lippuvektori
Kirjoittaja: Vecteezy
Lisenssi: Ei määritelty
Tyyppi: Ilmainen vektori
Päivämäärä: 15.8.2014
Luokka: Sekalaiset
Tiedosto: .ai
ladata

0/5 (0 arvostelua)

Kuinka tyyliä laihoja farkkuja erityisiin tilaisuuksiin

Kuinka tyyliä laihoja farkkuja erityistilaisuuksiin
01.06.2021, lähettänyt Alanic Global

Laittaa tai laittaa? Se on usein kysymys, kun se koskee tiettyjä vaatteita. Skinny -farkkujen tapauksessa reaktio on kuitenkin melkein aina kuuluva kyllä. Mikä tekee näistä pohjista niin erikoista, ei ole vain se, että ne näyttävät hyvältä. Ne ovat edelleen erittäin houkuttelevia, joustavia ja tyylikkäät – mutta he ovat jatkaneet sulavasti siirtymistä klassisille alueille samanaikaisesti.
Lastenjuhlat
Maineikkaiden vaatteiden tuottajien farkut ovat ihanteellisia päiväksi, jolloin haluat rentoutua ja nauttia yrityksestä, jonka kanssa olet. Laita loistava tunika tai jopa huppari – mitä tarvitset käyttääksesi sopivan muodin tunnetta kyseiselle juhlatyypille. Jos olet esimerkiksi ruokailutilassa, voit istua muiden äitien ja isien kanssa ja jakaa aterian. Ja koska et ole vastuussa pesusta, sinun ei tarvitse olla huolissaan sotkusta niin paljon.
Jalkapallo-ottelut
Syksy on historiallisesti yhteydessä tuoreeseen säähän, vähitellen tummenevan taivaan ja kurpitsaan. Se on viehättävä aika vuodesta, ja se on silti hyvä syy kaivaa vanhat flanellipaitot. Kotona oleskellessasi voit saavuttaa nopeasti parhaan mahdollisen ilmeen sovittamalla mukavan yläosan lenkkeilijöiden tai joogahousujen kanssa, mutta flanelli on myös hauska käyttää jalkapallopeliä.
Yötä kaupungissa
Voit tavoittaa suosikki Jersey -mekko tai hame ja kaunis pusero päiväyönä. Voit kuitenkin vaivattomasti näyttää ja tuntua melkein yhtä koottuna laihan farkkujen pariin. Pidä pohjaa koko ilmeen perustana. Sinulla on lukuisia valintoja, haluatko urheilullisemman ilmeen vai haluatko kokeilla jotain hieman muodollisempaa.
Epäviralliset tapaamiset
Farkkujen ylläpitäminen ystävien tai perheen kanssa näyttää olevan melko yleinen tapahtuma. Mutta entä jos se on paljon rento tapahtuma, jonka tarkoituksena on, että pukeudut hieman enemmän? Anna laiha farkut johtaa sinua, jos sinulla on visio, joka ei sisällä t-paitoja ja lenkkarit. Farkkujen yhdistäminen esimerkiksi tyylikkään ja pukeutuneen tunikan kanssa on paras tapa tuntea olevansa hieman enemmän koko lounaaksi tyttöjen kanssa.
Yritysten omistajat, jos aiot ostaa Yhdysvaltain tukkumyynnin naisten vaatteita, ota yhteyttä luotettavaan valmistajaan tänään.
Ääniversio: Napsauta tätä
Suunta:

Tunnisteet:
parhaat tukkuvaatteet
Vaatteiden valmistajat
Vaatteiden tuottajat Yhdysvalloissa
tukkuvaatteet
tukkuvaatteiden valmistajat
tukkuvaatteiden toimittajat
tukkuvaatteiden myyjät
Naisten vaatteet
Tukkumyynti Naisten vaatteiden valmistajat
naisten vaatteiden valmistaja

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit