Ansaitse rahaa vaatteiden palveluksessa yksityisten merkintöjen kautta

Ansaitse rahaa vaatteiden palveluksessa yksityisten merkintöjen avulla
12.12.2015, lähettänyt Alanic Global
Oletko vaatteiden liiketoiminnassa? Jos kyllä, oletko koskaan ajatellut palvelun perus- ja älykästä prosessia, jonka avulla voit helposti tulla alan eturintamaan? Kun olet lukenut niin paljon, sinun on ajateltava, mikä voi olla niin upea asia, jonka aion kertoa sinulle? Annan sitten lopettaa uteliaisuutesi ja paljastaa nyt mielenkiintoisesta palveluprosessista. Se ei ole muuta kuin tukkumyynti yksityistä etikettivaatteita.
Suurin osa teistä on kuullut siitä, mutta ehkä ei kiinnittänyt paljon huomiota tähän. Todellisuudessa tässä menettelyssä on paljon etuja, jotka toimittavat sinulle tarpeeksi mahdollisuuksia yksinkertaistaa valmistusprosessia, vähentää tuotantokustannuksia, lyhentää tuotantosykliäsi ja antaa sinun ansaita rahaa tilausta kohden!
Maineikkaat yksityiset etiketti tukkumyynnin vaatteiden valmistajat tarjoavat asiantuntijapalveluita vaatteiden tuottamiseksi täysin erityisellä ja räätälöityllä ilmeellä. Se on täysin laillistettu palvelu, jossa valmistaja tosiasiallisesti vastaa tuotteiden valmistuksesta puolestasi ja luo myös tuotemerkkisi painetut tai kudotut etiketit.

Siksi voit tässä prosessissa nauttia Private Label Clothing Makers USA: n pätevyydestä ja infrastruktuuriedasta, joka muuten ei ollut sinulle mahdollista. Voit yksinkertaistaa koko prosessia digitalisoimalla näytteenottotyöt ja standardisoimalla työvirrat, jotta niistä olisi yhteistyötä ja saumattomia. Kustannussäästö on toinen ratkaiseva etu yksityismerkinnöissä. Voit helposti lyödä kuluja ja vähentää tuotantosi ylittämistä ja automatisoida aikaa vieviä manuaalisia prosesseja.
Lisäksi voit jäädä vaaroista, jotka rajaavat väärinkäytöksistä ja niihin liittyvistä kaksoiskappaleista. Epäilemättä vähentää tuotantosykliäsi. Kaikki nämä saavat sinut ansaitsemaan paljon enemmän rahaa jokaisesta ostosta, joka on erittäin tärkeä tällä kilpailukaudella. Ylimääräisen voiton ansaitsemisen avulla voit myös sijoittaa palvelusi uudelleen, mikä auttaa sinua saamaan halutun kasvunopeuden palvelutavoitteesi saavuttamisessa tietyn ajan kuluessa.
Joten jos haluat luoda prototyyppisi tuottamalla räätälöityjä vaatteita irtotavarana, ajattele yksityistä etikettivaatteiden linjaa. Voit olla varmoja laadukkaista tuotteista, ajoissa toimitus ja edullinen hinta, koska tiedät, että kokeneet kädet huolehtivat koko valmistustyöstä.
Tunnisteet:
yksityinen etikettivaatteet
Yksityinen etikettivaatteiden valmistaja
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat USA
Yksityiset etikettivaatteet myyjät
Yksityiset etikettivaatteet tukkumyynti
Yksityiset etiketti tukkuvaatteiden valmistajat
tukkumyynti yksityinen etikettivaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Trendit ja konservatiivinen toimisto

2019 -päivitys: Katso viimeisimmät keskustelumme vihamielisistä vuoden 2019 muotisuuntauksista.
Mitä suuntauksia nuorempi nainen voi turvallisesti käyttää töihin? Et halua pukeutua liian “vanhaan” – mutta et myöskään halua näyttää liian trendikkäiltä ja/tai tyyleiltä, ​​jotka eivät ole sopivia työvaatteille. Joten keskustellaan: trendit ja konservatiivinen toimisto.
{Aiheeseen liittyvä: Onko jotain todella klassista muodissa?}
Kuinka löydät tasapainon niin, että näytät ammattimaiselta tuntematta kuin sinulla on jonkun toisen vaatteet? Lukija K ihmettelee …
Olisitko kiinnostunut tekemään ominaisuus, joka on suunnattu yleisösi nuorimmalle? 23-26yo-naaraat? Tämä koskee nuorten/trendikkään ja toimiston välistä rajapintaa. Vaikka monet esineiden TPS-ominaisuudet ovat hienoja, voin myös nähdä tavan, jolla voi olla ennenaikainen nuorempi väestöryhmä tehdä ostoksia näissä tyyleissä. Haluaisin näyttää esimerkiksi arvokkaalta, mutta ei välttämättä vanhemmalta kuin minä.
Tämä on hieno kysymys. Konservatiivisessa toimistossa on kyse klassisesta, tyylikkäältä ilmeestä-sinulla on aina hyvin tarjoillaan rapea valkoinen pusero, yksinkertainen vaippamekko, pari upeita pumppuja, hyvin räätälöity bleiseri ja vastaava hame ja housut.

Yllä kuvassa, parhaat naisten kauluspuserot vuodesta 2022: yksi / kaksi / kolme / neljä / viisi

Jotkut tyylikkäimmistä vaippamekoista työhön vuodesta 2022: yksi / kaksi / kolme / neljä / viisi (ei kuvassa, mutta myös)

Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkit ja Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kautta tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos paljon tuestasi!
Näissä suhteellisen kapeissa rajoissa on kuitenkin suuntauksia, ja ne ovat suuntauksia, joiden kanssa mielestäni voit kokeilla, ilman että ne tekevät sinusta näyttämään sopimattomalta. Joten kaivataan sisään.
Ensinnäkin, määritetään sellainen suuntaus, josta emme puhu konservatiiviselle toimistolle:

Se ei ole koskaan vartalon baring (että sadonkorkin on odotettava viikonloppua). Se ei koskaan paljasta ihoa (tai saa jonkun muun huolestuneena, että se yhtäkkiä menee). Se ei muistuta millään tavalla buduaalista (joten en todellakaan pidä esimerkiksi toimistolle pitsiä).
Joten vaikka olen nähnyt viime aikoina joitain tappajamekkoja, joissa on paljaat selkät (tarkoitan, c’mon!) Pysyisin heistä poissa töistä. Lisäksi-olen nähnyt Kimonosin luettelossa samassa luokassa kuin Blazers myymälöillä, enkä ole pystynyt selvittämään, kuinka tunnen niitä-mutta mielestäni he menevät inspiroituneeseen boudoir-luokkaan työhön .
Se voi olla ”uusi ilme” – niin kauan kuin se on ollut olemassa noin viisi vuotta. Esimerkiksi polvisaappaat ovat olleet vain iso asia vuoden tai kaksi (ellet ole oikeastaan ​​merirosvo), ja radan housun trendi on aivan liian uusi toimistolle.
Ole erityisen varovainen ajatellen, että jokin on kunnossa työlle vain siksi, että tuotemerkki, jonka yleensä yhdistät työpukuihin, myy sitä. Olin äskettäin juhlissa, ja nuori, viileä naispartneri tarttui minuun siitä, että hänen piti nuhtella nuorempia kumppaneita raidahousuista. “En välitä siitä, että he ovat teoriaa”, hän piiskasi. (Myös hänen ei-nos-luettelossa: ylin solmu.)
Se ei koskaan uhmaa logiikkaa. Peep Toe Bootie, Hi-Low-mekko, jumpsuit, Culotte… Ei, ei, ei, ei. Jos työskentelet muodissa, hienoa; Käytä haaremihousuja ja kimonoja, joissa on sadonkorkeus ja mene kaupunkiin – mutta jos työskentelet laissa tai pankissa, se on ehkä huonosti neuvottu.
Joten tässä on sellaisia ​​trendejä, joita todella puhumme siitä, että olemme hyväksyttäviä työhön, sitten (vaikka tietysti tiedät toimistosi):

Colorblocking – se on ollut iso trendi jo muutama vuosi ja on edelleen vahva
Värit – esimerkiksi vuoden väri on Marsala
Kaulattomat bleiserit ovat nykyaikaisempia kuin klassiset bleiserit (katso eilen keskustelemasta teoriapuku) Peplum (tämä yksityiskohta bleisereistä, puseroista ja jopa mekkoista on ollut erittäin kuuma muutaman vuoden ajan)
Nilkkahousut rentopäivinä
Istuvuus- ja soihdutusspuvut
Näen meshin trendin, joka mielestäni on enemmän inspiroitunut aktiivisten vaatteiden trendistä eikä alusvaatteista – lähestymistapa varoen, mutta mielestäni se voi olla kunnossa, kuten tässä mekossa
Kaikki miesten vaatteiden inspiroimat trendit ovat yleensä OK – esim. Oxfords, Loafers, Gingham, joka on tällä hetkellä kaikkialla (rakastan tätä drapey gingham -puseroa)…

Kuvassa alla, myötäpäivään: OTK -saappaat, Gingham -pusero, kimono, leipät, sato, raidahousut.

Jos luulet olevani hullu, katso joitain kommentteja viesteihin, joissa olemme puhuneet melko lievistä suuntauksista, kuten punoksista, nilkkahousuista tai jopa viimeaikaisesta viestistämme Crossbody -laukkuun. Toinen viesti, joka voi olla sinulle hyödyllinen, kun punnitset näitä kysymyksiä: keskustelumme “vaatteiden voimaannuttamisesta” vs. pukeutumisesta.

Lukijat, mitä ovatnull

Ugmonk Lookbook – Tee -paidat Factory

Ugmonk Collection
Ugmonk ei koskaan diappointit esityksen kannalta. Nämä ovat hänen yrityksen ensisijaisia ominaisuuksia yksinkertaisia ideoita, tuoreita malleja, mahtavia ja pääkaupunkiseudun painettuja t-paitoja. Ne alkavat vain 4 tyylillä sekä 200 t-paitaa. Erittäin nopeasti he olivat kaikkialla. Tämä ei ole poikkeus samoin kuin on upeaa, mitä upea valaistus ja sisustus voi tehdä yksinkertaiselle T-paitolle. Inspiroiva vähiten, että kaikki pyrkivät tarjoamaan vaatteitaan. Lisäksi heidän sivustolleen voidaan vahvistaa samoin kuin siellä voit tehdä tilauksia. Tilaa nyt uudet teepaitot sinulle sekä ystävillesi ja nauti siitä, että olet tyylikkäin henkilö!
Älä koskaan asettua

0/5 (0 arvostelua)

4 Menetelmää, joissa tukkuvaatteiden jakelijat voivat tehdä tai rikkoa vähittäiskaupan palvelun

4 menetelmät, joissa tukkuvaatteiden jakelijat voivat tehdä tai rikkoa vähittäiskaupan liiketoimintaa
11.2.2018, julkaissut Alanic Global
Aiotko aloittaa vähittäiskaupan palvelusi muotivaatteiden linjassa? Sitten sinun on etsittävä joitain ohjeita, jotka voivat tarjota sinulle käsitteet siitä, kuinka päätyä menestyväksi jälleenmyyjäksi, eikö niin? No, ostaessasi menestystä vähittäiskaupassa, sinun on noudatettava omaa eheyttäsi. On kuitenkin myös muita elementtejä, jotka vaikuttavat yrityksesi menestykseen. Yksi näistä näkökohdista on ehdottomasti niiden myyjien korkea laatu, joille aiot saada tuotteitasi. Tukkukaupan markkinoijat voivat tehdä radikaalin vaikutuksen vähittäiskaupan menestykseen. Jos kuitenkin voit käyttää niitä viisaasti, voit saavuttaa menestyksen huipun nopeasti. Tarkistetaan ymmärtääksesi miten!
Valitse ihanteellinen tukkukauppias:
Tukkuvaatteiden jakelijoilla, joilta aiot ostaa vaatteita, on erinomainen tehtävä selvittääksesi näkymäsi vähittäiskaupan liiketoiminnassa. Tarkista, päivitetäänkö tukkumyyjät nykyisillä malleilla. Varmista, että ne tarjoavat korkealaatuista korkealaatuista ja tarjoavat vähimmäishoitot. Siellä on lukuisia tukkuvaatteiden jakelijoita Yhdysvalloissa, jotka käyttävät palvelua sekä Internetissä että offline -tilassa ja tarjoavat myös laajan valikoiman vaatteita. Internet -tilat avaavat myös sinut yhtä paljon kuin useitatoista malleja, tyylejä ja kuvioita.

Valitse tavarat:
Vähittäiskaupan palvelu osoittaa, että sinun on valittava tarjoamasi tietyn tyyppinen tuote. Valitse, mitä tuotteita aiot varastoida hyllyillä. Jos sinulla on ideoita loppumassa, napsauta tukkuvaatteiden jakelijoiden online -varastoja ja valitse omat vaatteesi. Voit myös tarjota monenlaisia ​​trendikkäitä vaatteita, jotka vetävät paljon enemmän asiakkaita kauppaan. Aivan ensimmäinen ja ennen kaikkea varmistavat, että monimuotoisuus ei häiritse asiakkaita ja johtaa heitä harhaan.
Pysy tasa -arvoisesti trendien kanssa:
Ennen kuin hyppäät minkä tahansa tyyppiseen kiireelliseen johtopäätökseen, valitse kuka kohdennetut asiakkaasi ovat- onko kyse nuoret korkeakoulukävijät, keski-ikäiset naiset sekä herrat vai vain lapset. Valitse mikä tahansa intuitiosi sallitaan palkitsevaksi ja mene eteenpäin. Pysy ajan tasalla nykyisistä suuntauksista napsauttamalla johtavien valmistajien verkkosivuja. Heidän Internet -kaupoissa, jotka tuttavat sinut tyyleihin sekä malleihin, jotka ovat erittäin trendikkäitä maailmanmarkkinoilla. Sinun on myös otettava huomioon asiakkaiden vaatimukset, jotka pysyvät lähellä tiiliä ja laastin vähittäiskauppaa.
Hintakerroin:
Viimeinkin, tarkista tukkuvaatteiden jakelijoiden kustannukset sekä jos mahdollista, vertaa tätä muihin täsmälleen samalla kentällä tarjottuihin tukkumyyjiin. Jälleenmyyjänä ohjelmasta haluat tehdä maksimaalisen voiton, eikö niin? Joten valitse valmistaja, joka käyttää kustannuksia, jotka voivat huipentua merkittävään liikevaihtoon.
Joten, jos sinut on valmistettu välttämättömillä tutkimuksillasi, Buck Grand Pock -aloitukseen!

Tunnisteet:
vaatteiden jakelija
Vaatteiden toimittaja USA
vaatteiden jakelijat
Vaatteiden jakelijat USA
tukkuvaatteiden toimittaja USA
tukkuvaatteiden jakelijat
tukkuvaatteiden jakelijat USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Olemme komeita – 50% alennuksen myynnistä, noin tulosteiden ympärillä

Tämä on naisille, muoti -kinksille, eläinharrastajille ja tulosteiden harrastajille. Onko vielä kesäaika, missä asut? Vai oletko nostalginen sen päättyessä? Vai oletko yksi niistä tunnollisista ihmisistä, jotka saavat kesäaikaiset vaatteet talvella ja päinvastoin? No, joko menetelmä, johon olet hoitamassa “olemme komeita” (kyllä, todellakin olemme). Tuotemerkki kääntyy viideksi samoin kuin juhlitaan mahtavalla 50%: n alennuksella, jota Yhdysvaltain tyttöjen naiset rakastavat. Napsauta kuvia jokaisesta tuotetiedoista, mutta voit myös napsauttaa täältä, jotta saat koko myyntikokoelman. suurta onni ei maksa omaisuutta!

0/5 (0 arvostelua)

Kuinka avata miesten tyylin salaisuudet

6 -avain pukeutumiseen (ja tunteeseen) paremmin
Meillä kaikilla on omat syyt päätöksen tekemiseen – sitoutumisen tekemiseen – pukeutumiseen paremmin ja aikaa ja vaivaa ulkonäöltään ja kuinka esittelemme maailmalle. Joillekin meistä se merkitsee itsetuntoa. Ja toisaalta se voi olla tapa, jolla osoitat kunnioitusta ympärilläsi oleville ihmisille.

Sillä voi olla sentimentaalinen arvo, kuten ehkä isäsi ja isoisäsi pukeutuvat hyvin ja haluat jatkaa tätä perintöä. Ehkä teet sen luottamukseksi. Ehkä teet sen näyttääksesi ihmisille, että olet tyyppi, joka välittää siitä, että he tekevät parhaan mahdollisen ehdottoman parhaiten.

Riippumatta syystäsi, nämä seuraavat kuusi periaatetta takaavat, että teet aina kaikkein tietoisimpia päätöksiä, kun rakennat ja kehität vaatekaappiasi.

x

15 monia tärkeitä lisävarusteita miehille

Lisää videoita

0 sekuntia 9 minuuttia, 51 sekuntia

Seuraava
10 välitöntä ja helppoa miesten tyylipäivitystä
05:10

Elää
00:00
09:51
09:51

KAUPPA

Selaa räätälöityjä miesten vaatteita ja lisävarusteita

TUTKIA

1. monipuolisuus

Monipuolisuus merkitsee kykyä tehdä paljon enemmän vähemmän. Vaatteiden täynnä kaapin saaminen ei tarkoita, että sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja – se todennäköisesti tarkoittaa, että sinulla on paljon vaatteita, joita et käytä. Ja lyön vetoa, että sinä olet sinä, että kun menet pukeutumaan aamulla tai valitsemaan asun kaikesta mitä teet tai minne olet menossa, tunnet usein olevani hukku ja että olet todennäköisesti sanonut jossain vaiheessa, jossain vaiheessa, “Minulla ei ole mitään päällepantavaa.” Ja se aloittaa tämän ilkeän syklin kerääntyä paljon enemmän eikä tee tarpeeksi sen kanssa.

Joten ennen kuin ostat mitään, kysy itseltäsi kysymys: Kuinka lukuisia erilaisia ​​tapoja voin käyttää tätä? Ja jos vastaus on alle kolme tai enemmän, ehkä? Alle viisi? – Mieti, pitäisikö sinun todella ostaa kyseinen kappale.

2. Ajaton

On syytä, että kutsumme tiettyjä kappaleita klassiseksi. Merivoimien puku? Klassikko. Keski-harmaa flanellipuku? Klassikko. Nämä ovat klassikoita, koska ne näyttävät aina hyvältä eivätkä koskaan mene tyylistä. Yritetään pysyä trendien kanssa on uuvuttavaa, tyhjentää lompakolla, ja sanoisin jopa, että se jättää sinulle vähemmän täytetyn pitkän aikavälin kuin pukeutuminen paljon klassisempaan ja ajattomampaan tapaan. Tuntuu hyvältä, kun katson kaapistani ja katson pukua tai jotain ja sanon, että minulla on ollut se seitsemän vuotta ja voisin silti käyttää sitä, näyttää silti hyvältä tänään, näyttää silti merkitykselliseltä ja kuten se kuuluu.

3. Laatu

Uskon vakaasti, että saat mitä maksat. Isäni opetti minulle, ja uskon todella, että hän oli oikeassa. Tämä on pelannut useita, useita kertoja elämässäni henkilökohtaisesti, kun yritin päättää korkeamman vaihtoehdon ja jotain halvempaa ja halvempaa laadun suhteen.

Joka kerta kun menin jälkimmäiseen – halvempaa asiaa – pahoittelin sitä heti. Joissakin tapauksissa voin palauttaa sen, joissakin tapauksissa minun piti elää – ja oppia seurauksista. Joten olen aina valmis viettämään vähän paljon enemmän jotain, joka on hyvin muotoiltu ja jonka tiedän kestävän. Ajattele sitä järkevää sijoitusta.

4. kohtuuhintaisuus

Laadun sauva ei aina tarkoita, että tarvitset paljon rahaa. Tietyille tuotteille on aina useita vaihtoehtoja ja hintapisteitä, ja kehotan sinua ostamaan aina absoluuttisen parhaan, joka sinulla on varaa, ja se on järkevä budjettisi kannalta.

Jos raha ei ole esine ja haluat tilata kokonaisen räätälöidyn vaatekaapin, en todellakaan aio pysäyttää sinua, mutta meille muille, korkealaatuisimpien esineiden valitseminen oman taloudellisen mukavuusvyöhykkeen avulla saa sinut merkittävimmän räjähdyksen Buck, mitä me kaikki etsimme.

Ja toinen asia, jonka aion lisätä, on se, että jos se näyttää halvalla, se todennäköisesti on.

5. Sovitus

Jos puhumme täällä miesten vaatteista – jotka viimeksi tarkistin, olimme – Fit on yksi tärkeimmistä osista. Se on myös, että miehet usein ovat väärässä. pukutakki, joka on kaksi kokoa liian iso tai ehkä farkutne helma, kuluu, koska se on liian pitkä ja kiinni kantapään alle. Olemme kaikki todennäköisesti olleet siellä jossain vaiheessa.

Se, mitä sinun on ymmärrettävä, on kuitenkin sopiva. telineen ostaminen – ellet ole siunattu näytteen koon mallin rungolla – ei tule koskaan olemaan täydellinen. Se saattaa viedä sinut pallokentälle, mutta muista, että yksi koko ei sovi kaikkiin.

Ja yksi parhaista asioista, joita voit tehdä tämän korjaamiseksi, on löytää hyvä räätälöity ja kehittää suhde hänen kanssaan. Asianmukaistaminen vie aikaa, joten ole asiakas, kun harkitset tätä miesten vaatteita.

6. Luottamus

Jos et usko siihen, mitä käytät, jos et tunne sitä hyväksi, ihmiset voivat kertoa. Nyt toinen puoli on se, että pukeutuminen hyvin, pukeutumalla ajattomaksi, parasta laatua, jolla sinulla on varaa, ja palat, jotka sopivat sinulle – katso, että kerroin sinulle kaiken kInd kaikista työskenteli yhdessä täällä – kaikki nämä asiat voivat tehdä sinusta paljon enemmän luottamusta.

Kuulen tämän uudestaan ja uudestaan miehiltä, jotka ovat sitoutuneet pukeutumaan paremmin, että he vain tuntevat olevansa paljon varmempia ja joilla on paljon enemmän itsetuntoa. Ja monet ihmiset sanovat, että luottamus on trendikkäin asia, mitä miehellä voi olla vaatekaappissaan.

Kiitos, kuten aina, lukemisesta.

Tyylikkäästi sinun,

Brian Sacawa

Anna Aniskina – Taiteilijahaastattelu

On niin hienoa, että Anna Aniskinina liittyy osallistuvien suunnittelijoiden ryhmään, täällä Tshirt Factory. Hän tuo niin iloa kuviotyyleistään ja viehättävistä hahmoistaan, että meidän piti vain nähdä kuka heidän takana oleva ammattitaitoinen nainen on. Joten kysyimme – samoin kuin hän [osoittautui] yhdeksi aitoimmista, hauskeimmista ja virkistävimmistä suunnittelijoista, joiden kanssa puhuimme, samoin kuin toivomme, että näet sen myös alla olevasta taiteilijahaastattelusta:
Oana: Hei, Anna! Ensinnäkin, anna minun toivottaa sinut tervetulleeksi suunnittelijoidemme naapurustoon ja sanoa kiitos siitä, että käytit aikaa tehdäksesi tämän kanssamme! Kerro meille paljon enemmän taiteestasi sekä tyylitaustasta sekä siitä, mikä sai sinut päätymään suunnittelijaksi.
Anna: Hei, Oana! Sano kiitos teille – toivon, että kumppanuus on kiehtova meille kaikille ja että se ei ole väsynein haastattelu blogissasi :)). Joten katsotaanpa. Olen valmistunut Pietarista, määrittelen taideakatemian sekä tyylin kuvakkeiden ja maalausten palauttajana. Kuten huomaat, se on erittäin kaukana siitä, mitä teen nyt. Äärimmäisen lyhyen ajan kuluttua ymmärsin, että haluan paljon enemmän mielikuvitusta ja ainutlaatuisuutta ammatini ja luottaa sekä digitaaliseen taiteeseen ja kuvaan. En kuitenkaan valitettavasti yliopistossa vietin – klassinen koulutukseni auttaa minua aina kaikessa mitä teen.
Ihana: tarkalleen kuinka tai milloin aloitit kuvata asiantuntijatasolla?
Anna: En vieläkään tunne itseäni asiantuntijatasolla. Löydän joka päivä … Aina on jotain, jota en ymmärrä :).
OANA: Mistä motivaatio tulee?
Anna: Yksi ystävistäni, erittäin taitava taiteilija, toteaa aina, että jos odotat inspiraatiota, et todennäköisesti tee mitään. Joka päivä työskentelee kaikki mitä tarvitset. Samoin kuin pidät siitä, mitä teet, kuten minäkin, se ei ole vaikeaa.
OANA: Kuinka selität tyylisi?
Anna: Se on luonnos, värikäs, ilmainen ja vähän tyttömäinen.
Höyhenkuvioplantti Florals Patternbird CirclesOana: Kyllä, siksi olimme niin ekstaattisia, että sinut liittyi naapurustoomme ja vähän huolestuneita vastauksestasi. Mitä työkaluja käytät? Menetkö 100% digitaaliseksi vai onko mukana paperia?
Anna: Työskentelen eri tavoin. Piirrän usein Adobe Illustratoriin suoraan WACOM -tablet -laitteen kanssa, mutta otan toisinaan käsitteitä luonnoskirjastani tai jäljen vastapäätä luonnoksia ja pintaan niitä kuvittajalla.
OANA: Onko jotain, jota estät erityisesti hyödyntämisen kuvituksissasi?
Anna: En pidä verestä, luista ja kalloista. jopa koristeltu ruusuilla ja timanteilla.
OANA: No, meistä on kunnia siitä, että luotit meihin silloin. Mikä oli vaikein tehtävä, jossa olet koskaan työskennellyt?
Anna: Se oli, kun harjoittelin palauttajana yhdessä Saint-Petersburgin kirkoissa. Palaimme takaisin maalauksia erittäin korkealle katolle ja vietämme kaikkia päiviä rakennustelineisiin ja iskuihin. Se oli erittäin vaikeaa sekä fyysisesti ja erittäin väsyttävää-puhdistaa vuosisatojen pöly erittäin hyvin hyvin pienellä harjalla. Uskon, että se oli hetki, jolloin tein päätöksen, josta pidän digitaalisesta taiteesta …
Vintage Patternoana: Voitteko nimetä muutamia haluamasi tyylisi ja miksi pidät niistä? (Henkilökohtainen tai muilta suunnittelijoilta)
Anna: Ihailen todella pohjoismaista suunnittelua. Skandinavia on pitkä kestävä rakkauteni. Rakastan sisätiloja, tekstiiliä, arkkitehtuuria, graafista sekä mitä tahansa poistoa sekä kevyttä pohjoismaista henkeä. En nimeä ketään, koska pidän vain huomattavasta määrästä suunnittelijoita ja taiteilijoita eri alueilla.
Ole minun Valentineoana: Minkä tahansa tyyppisiä graafisia suunnittelijoita, joita ihailet?
Anna: Pidän monista suunnittelijoista, kuten sanoin. Joka päivä löydän paljon enemmän ja paljon enemmän uusista ihmisistä, jotka ovat kiehtovia ja erittäin lahjakkaita. Ihailen kuitenkin todella taiteilijoita, ei suunnittelijoita. Suosituin taiteilijani on Paul Cezanne ja jotkut venäläiset taiteilijat.
Oana: Voi, näen. Tavallinen taustasi liittyy pintaan. Minkä tahansa tyyppiset suositusten sanat jokaiselle henkilölle, joka on vasta aloittamassa kuvittajana/graafisena suunnittelijana?
Anna: Voi ei! Kuka minä suosittelen jotain jollekin!? Uskon, että jos haluat todella aloittaa piirtämisen, et vaadi tietysti minkäänlaista neuvoa, paitsi opettajasi. Nauti siitä! Se on kaikki mitä voin sanoa.
OANA: Rehellisuutesi oli todella virkistävä, Anna. Sano kiitos, kun jälleen kerran viihdyttävästä haastattelusta ja odotamme tulevaisuudessa aivan uusia tyylejä.
Ole hyvä ja jaa mielipiteesi kommentti -osiossa – haluaisimme kuulla joitain kommentteja tuoreimmasta naapuruston jäsenestämme!

0/5 (0 arvostelua)

Asianmukaisten urheilu-/harjoitusvaatteiden

välttämättömät ominaisuudet asianmukaisen urheilu-/harjoitteluvaatteiden tarvittavat ominaisuudet
19.5.2020, julkaissut Alanic Global
Kun aloitat treenaamisen, huomaat, että paras vaatteiden vaihtoehto ei ole juuri vanha tei ja hupparit. Mukava treenaamisen aikana on tärkeää, mutta on vielä tärkeämpää tehokkaan fyysisen kunto -rutiinin. Sekä asianmukaisten harjoitusvaatteiden käyttäminen voi auttaa sinua saavuttamaan sen. Yksi näkyvistä jalkapallovaatteiden valmistajista on laatinut kokoelman urheilu- ja harjoitusvaatteita, jotka on sisällytetty parhaan nanoteknologian voiman kanssa. Jos haluat ymmärtää lisää samasta, tarkista alla oleva blogi.

Keinotekoisesti räätälöity kangas
Vaikka mukavimmat materiaalit ovat aina silkkiä, villaa, puuvillaa ja pellavaa. Kun kyse on treenaamisesta, hikoilusta ja kehon työntämisestä rajoihinsa, ei ole mitään vikaa valinnassa materiaaleja, joita on parannettu tekniikalla. Käytä urheiluvaatteita sekä luonnollisista että suunnitelluista materiaaleista kappaleille, jotka eivät vain näytä hyvältä, mutta ovat myös mukavia.

Puristuskangas
Kun treenaat, lihaksissasi polttaminen laukaisee maitohappo. Se kehittyy lihaksissasi ja sitä ei voida tuoda pois, joten se laukaisee lihasmassan kipeyden. Kun valitset pakkauskankaat, tarjoat avustavan käden verisuonillesi peittämällä ihosi tiukasti istuvalla materiaalilla, joka auttaa verenvirtausta.
Asennettu urheiluvaatteen kangas
Et voi suorittaa joogapäällystettä tai yksinkertaisia ​​takaiskuja sekä yrittää keskittyä sekä hengittää syvästi, kun tunnet housut, jotka paljastavat jalat ja tekevät sinusta epämukavan. Lycrasta ja spandexista valmistetut vartalon asentavat vaatteet pysyvät täsmälleen samassa paikassa, samoin kuin paitsi, että ne eivät kuitenkaan muokkaa myös useita kertoja pestyään, toisin kuin puuvillaa ja pellavavaatteita.

Joustava kangas
Jos jotain, fyysisten kuntovaatteiden tulisi olla mukavia ja monipuolisia, koska sinulle maksetaan paljon tunteja hikoilua, samoin kuin teet paljon toistuvia liikkeitä, joten viimeinen asia, jonka vaadit, on tuote, joka on kuin Hyvin tiukka tai yhtä löysä. Et halua tuntea olosi epämukavaksi juoksemalla, hyppääessäsi, tekemällä push-upia, zumbaa tai joogaa sekä parasta on keskittyä liikkeisiin sen sijaan, että ne ovat hengittäneet tiukan urheilurintaliivin jälkeen.
Vähittäisasiakkaat, jotka haluavat investoida amerikkalaiseen jalkapallo -Uniformiin USA: iin, voivat ottaa yhteyttä yhteen Yhdysvaltojen näkyvistä vaatteiden valmistajista. Valitse jatkuvasti laajenevasta valinnasta, valitse tarvittavat kappaleet ja määritä irtotavarana tarvittavat avustusryhmälle.

Tunnisteet:
Amerikkalaiset jalkapallovaatteiden valmistajat
Amerikkalaiset jalkapallovaatteet USA
Amerikkalainen jalkapallopaita
Amerikkalainen jalkapallo -yhtenäinen USA
Amerikan jalkapallovaatteiden valmistaja
Kuntovaatteiden valmistajat
jalkapallovaatteiden valmistajat
Urheiluvaatteiden valmistajat
harjoitusvaatteet
Harjoitusvaatteiden valmistajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Sergent Tobogo Geeky Boutique-T-paitakampanja T-paitotehtaan

Sergent Tobogo on alkuperäinen ja geek-t-paidan putiikki.
T-paidat on valittu perusteellisesti kumppaneiden messuilta. T-paidat on valmistettu hyvissä ja ystävällisissä olosuhteissa. Tyylikkäät leikkaukset on luonut erityisesti tuottaja, joka on inspiroinut johtavien vaatemerkkien malleja.
Ne ovat korkealaatuisia, jotta varaa hyvä käyttäytyminen ajoissa. Miesten t-paidat on valmistettu 100% puuvillaa ja naisten t-paitoja on valmistettu 95% puuvillaa ja 5% elastaan. Kangas on hieman joustava, joten se sopii täydellisesti kaikenlaiseen vartaloon.
Suunnittelijan ”Leduc” on luonut mallit, jotka rakastavat väistämätöntä parodiaa pop- ja geek -kulttuurista. Muita suunnittelijoita kutsutaan pian. Lukuisilla teemoilla, kuten elokuvat, videopelit tai TV -ohjelmat, on suuri vaikutus.
Sivuston vierailijoita kutsutaan antamaan näkemyksensä tulevista malleista, jotka ilmestyvät luetteloon. “Atelier” -alueella näytetään suuri määrä piirroksia. Kuka tahansa voi jättää kommentteja auttaakseen joukkueen kersantti Tobogo valitsemaan tulevia malleja, jotka on tulostettava T-paitoihin ja T-t-paitoihin, joissa on valitut mallit, on pian saatavana kaupassa.
Blog -sivulla on myös uutissyöttö, joka julkaisee laukauksia, tietoja pop / geek -kulttuurista ja tietysti tietoa sivuston sisäisestä elämästä. On myös mahdollista seurata tuotemerkin elämää sen sosiaalisista verkostoista Facebookista, Twitteristä, Google+: sta tai jopa Pinterestistä. Tietoja päivitetään usein uusista malleista ja tarjouksista.
T-paidan mainostamisesta, T-paidan tehtaan vierailijat voivat saada 15%: n alennuksen koodilla-15-ei-limit. Nämä t-paidat on painettu kolmella eri menetelmällä. Piirroksen teknisistä rajoituksista riippuen T-paidat tulostetaan näytön tulostamisella, näytön tulostussiirto tai silti joustava. Nämä menetelmät ja ammattikumppanit valitaan perusteellisesti ja arvioidaan ostaessaan korkealaatuisen tulostuksen laadun, joka ei muuta ajan myötä.
Sergent Tobogo Geeky Boutique-T-paidan mainos T-paitotehtaalle

0/5 (0 arvostelua)

Parhaat kevään asu ideat päivitetylle 2021 -ilmeelle!

Parhaat kevään asu ideat päivitetylle 2021 -ilmeelle!
03.02.2021, lähettänyt Alanic Global

Kevät on melkein täällä, ja kuka meistä ei aloita asujen suunnittelua heti, kun päivät alkavat mennä hiukan pidempään? Tänä vuonna naiset haluavat erityisesti kevyempiä kankaita, pehmeämpiä värejä ja yleensä mitä tahansa muuta kuin suuria villapaita ja turvonneet takit. Saman vaatimusten vuoksi yksi suosituimmista naisten tukkumyynnistä myyjästä on keksinyt kokoonpanon, jota voit katsoa läpi. Siksi lue alla olevasta blogista, jotta saat paljon enemmän sellaisia ​​tyyliideoita kevään kaudelle!
Etuosan kukkapuku
Kukka on imarteleva ja vain ripaus flirttaileva, kevään uusi mekko on yhtä kaunis kuin söpö kimppu. Etsitkö uutta mekkoa työhön tai viikonloppuna, haluamme ehdottaa kukka-etumatkaa. Kukkia ovat vain parhaita kauden ajan ja solmion edessä vyötärö korostaa erittäin miellyttävällä tavalla. Tämä on sellainen kukkatoimitus, jota toivomme.
Ryppy
Jos haluat keinua paljon naisellisempia tyylejä lämpimämmällä säällä, niin olemme uskomattoman paloiksi, joissa on muutama röyhelö. Ja onneksi ryppyjen yksityiskohdat ovat ihanteellisia trendikkäitä tänä keväänä. Top tämä kaunis on parasta pukeutua ahdistuneisiin farkuihin ja pelaa myös erittäin hienosti tyttömäisen kukkahameen kanssa. Lisää suosikki sandaalit ja mene.
Lila -farkkuhame
Onko olemassa paljon varjoa paljon enemmän keväällä kuin Purple -palkkio, joka tunnetaan myös nimellä Lila? Emme ajatelleet niin. Jos kaipaat osaa tästä hetkestä, miksi et kokeilisi sitä farkkutakissa? Mene sitten eteenpäin ja yhdistä se kaikkeen mustista farkuista ja raidallisesta teestä Gingham Sundressiin ja Espadrillesiin ja tuntea oi-niin kevät-y päivittäin.

Pastellibleiseri
Tiedät, mitä trendi-oikean bleiserin saaminen missä tahansa vuodenaikana on hieno tapa ylittää laaja valikoima ulkonäköä teeen ja farkkujen pukeutumisesta flirttailevan mekon päälle päiväyönä. Onneksi kaapistasi, pastellibleiserit kaikissa sävyissä ovat jotain mitä näet paljon, ja sen yksi kappale, joka voi todella sekoittaa kevään. Rakastamme melko vaaleankeltaista, mutta etsi rakastamasi pastellin sävy.

Ota yhteyttä johonkin suosituista vaatteiden ja tukkupussin valmistajista. Myyjä on kuratoinut klassisen päivitetyn vaatekalligin kokoelman, joka on erityisesti luotu käsittelemään nykyaikaisten muotin ystävien tyyliä. Aseta ASAP saadaksesi hienoja alennuksia tuotteista!

Ääniversio: Parhaat kevään asu ideat päivitetylle 2021 -ilmeelle!

Suunta:

Tunnisteet:
Reppuvalmistajat USA
laukkujen valmistaja USA
pussin valmistajat Australia
Pussin valmistajat Pohjois -Amerikassa
käsilaukkujen valmistajat Espanjassa
käsilaukun valmistajat USA
nahkalaukun valmistajat Australia
Tukkumyynnin valmistajat Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa
Tukkumyyntilaukut USA
Tukkumyynti plus koko naisten vaatteet
Naisten vaatteet Pohjois -Amerikassa
Tukkumyynti Naisten boutique -vaatteet Englannissa
Naisten vaatteet Washingtonissa
Naisten vaatteiden myyjät Arabiemiirikunnissa
Tukkumyynti Naisten muotivaatteet Australiassa
Naisten tukkuvaatteet Kaliforniassa
Naisten vaatteiden jakelijat New Yorkissa
Naisten vaatteiden valmistajat New Jerseyssä
Naisten vaatteiden tukkumyynnin myyjät Arizonassa
Naisten tukkumyyntivaatteiden myyjä Ranskassa
Naisten tukkumyynnin jakelijat Texasissa
Naisten tukkuvaatteet Georgiassa

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit