Usein virheet Photoshopissa

virheet Photoshopissa
En halua millään tavalla tuntua pedantilta. En tuo tätä keskusteluun, koska mielestäni olen parempi ja tiedän paremmin kuin tehdä nämä virheet. Päinvastoin, olen tehnyt nämä virheet aiemmin, jotkut voin jopa tehdä tulevaisuudessa, mutta olennainen asia on, että huomasin, että nämä ovat asioita, joita et halua tehdä työskennellessäsi suunnittelussa/kuvassa/digitaalisessa grafiikassa Alue – ja haluan jakaa ne, ehkä jopa auttaa jotakuta välttämään samoja virheitä kuin mitä tein.
Joten tässä se on: Asiat, joita et halua tapahtua työalueellasi, kun käytät Photoshopia.
1. Suodattimien huono käyttö.
Se on epämiellyttävää ja tekee varmasti työstäsi amatööri. Älä koskaan usko, että suodatin voi tehdä työstäsi paremman vain siksi, että se on siellä ja voit soveltaa sitä.
Photoshop2. Työskentely yhdellä kerroksella.
Se on palvelu vain, jos olet erittäin hyvä, korkeasti koulutettu tavanomaisessa maalausartistissa. Ja silloinkin sinulla on silti hetkiä, kun näet, kuinka aikaa vievä virheen korjaaminen on, verrattuna tapaukseen, kun sinulla on paljon enemmän kerroksia työskennellä. Erota aina työskentelevän kappaleen eri näkökohdat kerrosten avulla. Näet miksi!
3. Säästäminen pahimmalla mahdollisella hetkellä.
Puhutaan yhden kerroksen työskentelystä … Oletetaan, että yhdistät kaikki kerrokset yhdeksi ostoksi saadaan tuloksena oleva kuva toiseen projektiin. Ja painat taikayhdistelmää Ctrl+s. Kyllä, sait vain yhden kerroksen ja kaikki erot. Toki, siellä on kumoamisen komento, mutta jos et ota välitöntä huomata, tämä virhe satuttaa!
Photoshop4. väritys linjojen ulkopuolella.
Ellet yritä tarkoituksella saada tätä vaikutusta, se näyttää huolimattomalta ja laiskalta. Muistatko, kun olit lapsi ja joudut värittämään kaikki nämä värikirjat? No, paljon ei ole muuttunut – tee huonoa työtä tässä ja näyttää siltä, ​​että tarvitset silti paljon enemmän koulutusta.
5. Työtilan sekoittaminen.
Toki, Photoshopilla on paljon vaihtoehtoja ja tapoja mukauttaa työalueesi näkymävalikosta. Voit myös vetää ja pudottaa välilehtiä näytön ympärille. Mutta aina muistettava asia on kiinnittää huomiota siihen, mitä teet. Jos lopulta piilotat joitain työkaluja, joita käytät usein, etkä tiedä tarkalleen kyseisen välilehden nimeä, voit vain palauttaa työtilan. Ja mikään ei sekoita työnkulkuasi kuin yrittää saada asiat näyttämään ennen.
Tämän artikkelin seuraavalle osalle viritetty Photoshopstay, joka sisältää paljon enemmän näitä herkkuja … Sinulla on mahdollisuus nähdä paljon enemmän funky -virheitäni ja lukea muista asioista, jotka voivat saada sinut näyttämään noobilta. Joten hanki syöttö, jos et vielä ole!

0/5 (0 arvostelua)

Ilmainen Photoshop Action-CMYK Color Erocation

Täysin ilmainen värierottelu Photoshop-toiminto Tshirt-Factory.com-sivustosta
Tämä on yksinoikeudella täysin ilmainen PhotoHop -toiminto värierotteluun. Jos et ole kovinkaan perehtynyt värierottelujärjestelmän termiä ja käyttöä näytönjäljenä varten, voit myös tarkastella tätä opetusohjelmaa täällä. Työkalu valmistelee tiedostoja t-t-paitakuvioiden näytönjäljenään. Näin sitä käytetään: kaksoisnapsauta toimintatiedostoa. Tämä avataan Adobe Photoshopissa. Paina sitten ALT+ F9 Photoshopissa ja Action -välilehti avataan. Vedä ja pudota vain yksi korkearesoluutioinen kuva ohjelmistoon vain yhdessä kerroksessa. Napsauta Toista. Älä avaa muita tiedostoja toiminnan ollessa käynnissä. Lopputulos on yksi tiedosto, jossa on 4 kerrosta, jokainen CMYK -väri omassa kerroksessa. Viimeinkin on valmis!
Palaamme varmasti lyhyen videon siitä, miten teet tämän, joten ilmoita siitä tällä välin kommentteissa, jos tämä auttoi sinua. Jos sinulla on tähän toimintaan liittyviä kysymyksiä tai kysymyksiä, kerro vain alla. Autamme mielellämme!
Napsauta alla olevaa kuvaa, kun haluat ladata täysin ilmaisen värierottelutyökalun.

3,6/5 (12 arvostelua)

Christmas Vector Bundle – 140 näkökohtaa vain 12 dollarilla

Onko se myös myöhään joulugrafiikoille? Tämä nipun tarjous on niin merkittävä, että motivoin sinua katsomaan sitä ja kerron minulle, jos olen myös hyper, koska joulun valmistelu ei ole läheskään valmis. En ole vielä edes aloittanut luetteloa. Millainen on joululistasi? Onko se täynnä alkoholimerkkiä vai onko se enemmän Turkin paisti ja asioiden eggnog -puolella? Entä jos lisäät loistavan vektorisarjan, joka on täynnä 140 joulun näkökohtaa ja 20%: n alennus luetteloon? Se on täydellinen korttien suunnittelun, kuvien, juhlajulisteiden, lentolehtisten, tuottamiseen sekä kuvioiden ja blogin mukauttamiseen. Napsauta kuvaa ostaaksesi sarjan vain 12 dollaria!
Jouluvektoripaketti innovatiivisilta markkinoilta

0/5 (0 arvostelua)

Jakprints – uusi vaatekaveri ja yhteistyökumppani

olemme ystäviä ja työskentelemme yhdessä Jakprintsin kanssa. Pidämme siitä, mitä nämä kaverit tekevät niin hyvin, kun annoimme tyylimme heille tulostaakseen niitä vaatelle. Jos tarkastelet tarkkaan, huomaat, että heillä on viimeisin innovaatio kentällä ja on mahdotonta olla syksyllä, kuten mitä he tekevät. Tiedätkö, että tyylimme tulostavat lisälaadun, koska tyyli on merkitystä, mutta myös painatus on merkitystä.
Jakprints Inc. veti huomionne ja paitsi huomiomme, koska muut pallomme, Gomedia työskentelee samoin yhdessä Jakprintsin kanssa, samoin kuin tämä ei ole ainoa mainitsemisen arvoinen esimerkki.
Mitä ilmoittaa uudesta yhteistyökumppanistamme? No, ilmoitamme tämän: Jakprints keskittyy räätälöityyn täydenväriseen tasapainoon tulostamiseen, vaatteiden painatukseen ja tarratuotantoon 25 vuoden kokemuksella. He sanovat sen, ilmoitamme sen, kaikki sanovat sen.
Joten, jos olet Yhdysvalloissa tai sieltä ja haluat koskaan tulostaa yhden tyyleistämme ja haluat ylimääräistä laatua, tunne täysin, katso, mitä nämä ihmiset voivat lopettaa t-paitasi!
JakprintsjackPrints

Ja tässä on yksi esimerkki Jackprints Inc: n fantastisesta kumppanuudesta sekä T -paidatehtaan välillä:
T-paitotehokkaat ja Jakprintit
0/5 (0 arvostelua)